Skip to: Site menu | Main content

Er zijn op het internet verschillende reisbureaus gespecialiseerd in bepaalde landen of regio's.
Hieronder vindt u hiervan een selectie.

Kijk zeker ook eens op deze pagina met een compleet overzicht landenreizen van RiksjaTravel

Tsjecho ReizenTsjecho Reizen Aangesloten SGR Aangesloten Calamiteitenfonds
Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.
Tsjecho Reizen heeft een ruim aanbod van hotels, pensions, vakantiehuizen, familieparken en appartementen in de mooiste gebieden en op of aan de piste. Uiteraard biedt Tsjecho Reizen eveneens aantrekkelijke zomerbestemmingen. Het Praag aanbod bestaat uit eigen auto, vlieg of trein arrangementen.

Egypte.nlEgypte.nl Lid ANVR Aangesloten SGR Aangesloten Calamiteitenfonds
Egypte.nl is dé Egypte specialist op internet! Wij bieden u een helder, kwalitatief aanbod van reizen naar het schitterende Egypte. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke zonvakantie of een uitgebreide rondreis of nijlcruise, u vindt het gegarandeerd op Egypte.nl. Ook bieden wij een scala een kwalitatieve duikreizen. Ons aanbod is duidelijk, goed en gemakkelijk online te boeken.

All in Portugal: luxe villa’s Portugal Aangesloten SGR Thuiswinkel Waarborg
All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa's en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal.
Op de website www.allinportugal.nl staat een overzicht van het aanbod van alle vakantiehuizen met uitgebreide omschrijvingen, streekinformatie, exterieur- en interieurfoto’s, de beschikbaarheid en prijzen. Via de website kan direct online geboekt worden. Ook is het mogelijk om een specifieke zoekopdracht in te voeren

Genieten van het ongerepte Spanje - La Casita Aangesloten SGR
Glooiende heuvels met olijfbomen en verspreid liggende Spaanse huisjes. Een koele slok wijn op een overschaduwd terras. Een ademloos mooie omgeving met Moorse overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vogels die de zinderend blauwe lucht doorklieven boven bomen met vers fruit dat voor het grijpen hangt. Of liever een duik in het verfrissende zwembad na een tocht te paard door een beschermd natuurgebied of na een sportieve dag op een van de vele golfbanen? Kiezen voor rust of activiteit op ieder moment in ieder seizoen. Lijkt dit een vakantiedroom? Bij La Casita Vakantiehuizen wordt het werkelijkheid!
De accommodaties van La Casita Vakantiehuizen staan allen in het uiterste zuiden van Spanje, net buiten de drukke toeristische kustlijn van de Costa del Sol. In een natuurlijke omgeving tussen fruitbomen en olijven heerst hier de rust die afwisseling biedt van het drukke bestaan thuis.