Skip to: Site menu | Main content

ZOEK HET AVONTUUR MET RIKSJA TRAVEL

Landenreizen op je eigen manier zoeken en boeken via internet.

Pagina 3


Srilankaonline.nl
Sri Lanka heet letterlijk vertaald "prachtig eiland". Als je rondrijdt over die kleine wegen dwars door de rijstvelden, langs de palmen, de varens en al die andere tinten groen dan kun je deze naam alleen maar onderschrijven. Sri Lanka is maar net iets groter dan Nederland maar het herbergt zo'n beetje alles wat Azië te bieden heeft.

Suriname OnlineSuriname online reizen
Een gezellig stukje thuis ver weg. Mèt ongerept oerwoud, kleurrijke dames, schildpadden en een (heel) relaxte mentaliteit. Schud in Paramaribo je smaakpapillen wakker met geurende roti, kouseband of rijst met kruidige kip. De ene dag voel je je nietig in de immense jungle, de volgende zie je een zeeschildpad eieren leggen in het zand.

Thailandonline.nlThailandonline.nl
Wanneer je op je Thailand reis de eerste morgen het hotel uitstapt proef je meteen de sfeer. Overal is er bedrijvigheid en leven. Er zijn vele kleine eetkraampjes met geurende gerechten, enthousiaste tuktuk bestuurders die je overal heen willen brengen en de eerste winkeltjes zijn alweer open.

Vietnamonline.nlVietnamonline.nl
Vietnam is een van de mooiste landen van Azië met een grote verscheidenheid aan cultuur, natuur en temperatuur. Het land is oorspronkelijk en heeft een lage levensstandaard. De grote steden ademen het koloniale verleden, het zuiden is zwoel exotisch, het centrale deel historisch en noorden ongerept.

Zuidafrikaonline.nlZuidafrikaonline.nl
Bij Zuidafrikaonline.nl kun je kiezen uit de meest originele en actieve Zuid Afrika reizen die door een Nederlandse reisorganisatie op internet worden aangeboden. Een groot deel van de reizen voert over routes en door gebieden buiten het massatoerisme.

pagina 1 - pagina 2 - pagina 3

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.